Nieuws

IA Professionals opgenomen in IndustryID  

Met IA Professionals opgenomen in IndustryID

Op 26 januari 2023 ondertekende Marc Waarle, trainer en academy-coördinator bij IA Professionals een overeenkomt met IndustryID. De overeenkomst impliceert dat IndustryID de trainingen van Industrial Automation Professionals vanaf nu erkent en toevoegt aan het paspoort.

IA Professionals

Software Engineers en Hardware Engineers krijgen na het volgen van een training bij IA Professionals het paspoort uitgereikt. Zo kunnen ze aan werkgevers en opdrachtgevers laten zien over welke competenties ze beschikken.

IA Professionals geeft recente schoolverlaters op technisch gebied een duwtje in de rug voor een succesvolle carrière als Software Engineer of Hardware Engineer. Ook medior en senior engineers kunnen hier bijleren. Het uitrusten van personeel met de nodige tools en kennis vergroot hun succes. “De inhoud, kwaliteitsnormen en visie sluiten naadloos aan op die van IndustryID. Mooier kun je het niet krijgen”, vertelt Marc Waarle.

Twintig engineers van MA-IT MyAutomation ontwikkelden de trainingen.

Naast het overbrengen van techniek en methodieken bestaan ze ook uit een soft skill programma. De bijzondere aandacht hiervoor komt tegemoet aan de huidige vraag naar engineers die in hun werkveld meer kunnen dan goede technische oplossingen bedenken. Sociale vaardigheid maakt hen effectiever aldus de opleider.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.