Nieuws

Hydrauvision neemt IHC Fundex Equipment over

Hydrauvision neemt IHC Fundex Equipment over

30 Oktober 2020 nam Hydrauvision bedrijfsonderdeel IHC Fundex Equipment BV over van IHC IQIP. Vanaf deze datum gaat IHC Fundex Equipment verder onder de naam Fundex Equipment BV.

Hydrauvision

Hydrauvision ziet de overname van Fundex Equipment als een waardevolle aanvulling op de huidige diensten. De aandrijftechniekspecialist treedt wereldwijd op als veelzijdige totaalaanbieder van hydraulische en elektrische aandrijvingen. Nu komt daar, met de overname van Fundex Equipment een belangrijke uitbreiding in de civiele markt bij.

Fundex Equipment

Fundex Equipment ontwerpt, produceert en levert wereldwijd multifunctionele funderingsmachines voor bedrijven in de civiele markt. Daarbij voorziet het bedrijf uit Goes ook in aanverwante accessoires zoals hydraulische aggregaten. De activiteiten van Fundex Equipment sluiten goed aan bij de activiteiten van Hydrauvision. Op het gebied van inkoop, service, engineering en elektrificatie vertonen de bedrijven veel overeenkomsten.

Behoud expertise

Fundex Equipment gaat als zelfstandig opererend bedrijf en ‘zesde’ divisie optreden binnen Hydrauvision. De ruim 60 jaar ervaring blijft behouden met de bestaande engineers en technici van het bedrijf. Voor klanten en leveranciers verandert er daardoor vrijwel niets, maar voor beide bedrijven wel. Zij kunnen elkaar in de toekomst zeker gaan versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.