Nieuws
Hydraulische hogedrukslang voor zware toepassingen

Gates introduceert de hydraulische slang MegaSys™ MXG™ 5K. Innovaties op het gebied van materiaal en procestechniek resulteren volgens het bedrijf in een lichtere, flexibelere en duurzamere hydraulische slang van 350 bar (5.000 psi).

Hydraulische hogedrukslang

De hydraulische hogedrukslang maakt gebruik van de XpiralT™ geweven spiraaltechnologie van Gates. Na diverse testen op het gebied van druk en levensduur biedt het bedrijf hem nu aan. Zo testte het tot een miljoen impulscycli bij 250 graden Fahrenheit (121 graden Celsius).

Mike Haen, Vice President Industrial Global Product Line Management: “Door impulscyclusprestaties bij deze hydraulische drukwaarden te combineren met de XtraTuff™ Plus (XTP)-beschermmantel en de voordelen van gewicht en flexibiliteit ontstaat een hydraulische oplossing voor de meest veeleisende toepassingen.”

Voor zowel nieuw als vervangende slangoplossing leent de slang zich voor diverse sectoren. Van spuitgieten, zware productieapparatuur, mijnbouw tot aan bosbouw. Hij voldoet aan ISO 18752 350DC en de R13-specificaties binnen SAE-, EN- en ISO-normen, en is compatibel met Gates GS GlobalSpiral™-koppelingen en alle krimpgereedschap van Gates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.