Nieuws

Hogetemperatuur vlinderklep

Hogetemperatuur vlinderklep

Somas breidt zijn portfolio uit met een triple-offset hogetemperatuur vlinderklep. Inzetbaar in uiteenlopende industrieën.

Hogetemperatuur vlinderklep

“Oorspronkelijk ontwikkelden we onze kleppen voor de pulp- en papierindustrie. Een industrie met agressieve media en complexe processen. Maar de laatste decennia constateren wij dat de afsluiters ook voldoen aan de eisen van andere industrieën. Vandaag gebruiken verschillende industrieën onze producten. Vooral tijden van onrust vragen om flexibele afsluiters. Veel exploitanten van installaties bouwen hun machines om naar nieuwe productiemethoden”, vat Michael Knippschild, directeur van de Duitse vestiging in Kaarst, samen. 

Dienstverlening

Een ander aandachtspunt vormt uitgebreide dienstverlening. De fabrikant vertrouwt op hulp voor zelfhulp. Het bedrijf stelt zijn klanten in staat om zelfstandig reparaties uit te voeren en problemen in een vroeg stadium te signaleren door middel van trainingen. In de scheepvaartsector registreert het bedrijf een continu toenemende vraag. Vooral de hogetemperatuurkleppen zijn hier in trek. In opdracht van een klant leverde het bedrijf stuurkleppen voor de bouw van diverse gascentrales die zorgen voor langdurige functionaliteit in temperatuurbereiken van -30 tot +550 ℃.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.