Nieuws

Hoge snelheden vacuümblowers

Hoge snelheden vacuümblowers

Atlas Copco komt met de DB-series. De efficiency van de blowers zit in het waaierontwerp.

Vacuümblowers

De waaier van de DB-serie zit verbonden aan de aandrijfas en geeft zuigkracht aan het te verpompen medium aan de zijkant. De vele schoepen van de zijkanaalblowers genereren hoge snelheden en zorgt dat ze onder zware omstandigheden blijven presteren.

Ze combineren een modulair ontwerp met efficiency en betrouwbare en geluidarme prestaties.

Het droge en contactloze pompprincipe voorkomt contaminatie. Het vacuüm bevat geen olie of ongeregeldheden.

Specs

Ze krijgen standaard een IE3 motor en voldoen aan cURus-standaarden. Afhankelijk van het gevraagde vacuüm levert Atlas Copco de DB-series in eenfase- of tweefase-versie, optioneel met een of twee waaiers. In het eerste geval verlaat het medium in een golf de pomp anders volgt er nog een stap. Met de twee waaiers neemt de capaciteit toe en de tweefase bereikt een hoger vacuüm. Combinatie van die twee resulteert in hogere luchtstromen en een hoger vacuüm met een machine.

Atlas Copco: “Ons ‘Preventive Care Plan’ past precies op de pompbehoefte. Onderhoud van de vacuümpompen vereist state-of-the-art technologie. Dat resulteert ook in energie-efficiëntie”, aldus Carol Pignatelli, productmanager bij Atlas Copco. Dus regelmatig onderhoud helpt proceskosten te verminderen en verhoogt de productiviteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.