Nieuws
High Performance RO Nexus genomineerd voor GreenTech Concept Award

Van der Ende Groep werkt aan een nieuwe omgekeerde osmose-installatie: de High Performance RO. Dit product is nog in ontwikkeling en genomineerd voor de GreenTech Concept Award.

GreenTech Concept Award

De producten die voor de GreenTech Concept Award in aanmerking komen, worden gezien als de producten met het grootste potentieel om succesvol op de markt te komen binnen twee jaar. Dinsdag 11 juni 2019 volgt de prijsuitreiking tijdens de opening van de GreenTech Amsterdam.

High Performance RO

Van der Ende Groep ontwikkelde een RO (Reverse Osmosis)-concept waardoor haar RO’s nu tot 95 procent schoon water produceren. De toepassing van artificial intelligence maken deze prestaties mogelijk. Het bedrijf ontwikkelt het concept in de loop der tijd door tot een aparte lijn HP RO’s naast de conventionele RO’s.

De RO’s krijgen bovendien e-Meta intelligentie. e-Meta Intelligentie maakt gebruik van speciale sensoren om data te verzamelen, te analyseren en vervolgens toe te passen om optimale beslissingen te kunnen nemen. Met andere woorden, ‘smart’ producten die zelflerend zijn.

GreenTech Amsterdam

Van der Ende Groep staat met onder andere de High Performance RO op de GreenTech in Amsterdam van 11 – 13 juni. Bezoek standnummer 12.506, voor meer informatie over dit product en de voordelen ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.