Nieuws

Herbruikbare poetsdoeken hygiënisch schoon

Herbruikbare poetsdoeken hygiënisch schoon
Lagerung in rollbaren Containern: Saubere Tücher liegen griffbereit genau dort, wo sie benötigt werden.

Corona vereist nog meer netheid, hygiëne en desinfecterende middelen in productiehallen. Mewa springt daarop in met een full-servicesysteem voor poetsdoeken.

Hygiënisch schoon

Het al even bestaande systeem brengt in deze Corona-tijd nog meer uitkomst. De servicedienst levert de poetsdoeken in gesloten veiligheidscontainers (SaCon) tot aan de werkplaatsdeur. Volle containers met gebruikte doeken gaan terug naar de Mewa-wasserij. “In onze geautomatiseerde wasstraten wassen we de doeken minstens 15 minuten op een temperatuur van 90 ° C. Dat inactiveert alle ziektekiemen en micro-organismen volledig. Dit betekent dat de klant de poetsdoeken vanuit de SaCons meteen veilig kan hanteren en gebruiken ”, zegt Julien Vansantvoort, directeur van Mewa Textiel-Service.

Herbruikbare poetsdoeken

Hij vervolgt: “In tegenstelling tot wegwerpsystemen biedt dit een duurzame oplossing. Het wasproces maakt de doeken meermalen herbruikbaar. We beschikken over voldoende poetsdoeken op voorraad om leveringstekorten uit te sluiten. We berekenen vooraf het effectieve verbruik zodat de medewerkers machines en gereedschappen steeds veilig en efficiënt kunnen reinigen.”  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.