Nieuws

Handelsreis Chili met insteek waterstof

Handelsreis Chili met insteek waterstof

RVO organiseert in november 2022 een handelsreis naar Chili over waterstof. Het land zet volop in op de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Het land gaat volgens deskundigen een grote rol spelen op die markt. En daarbij kan het nog wel wat kennis van Nederlandse bedrijven gebruiken.

Handelsreis

Dus biedt uw bedrijf technologie en/of diensten aan op het gebied van groene waterstof of ziet u wel iets in het afnemen van groene waterstof uit Chili? En misschien wilt u investeren in de ontwikkeling van de Chileense waterstofproductie, -opslag of -transport? Vanaf 1 augustus 2022 kunt u zich opgeven voor deelname aan een handelsreis naar Chili van 6 tot en met 11 november 2022.

Chili

RVO roept innovatieve bedrijven met technologieën, producten, of services op het gebied van groene waterstof op mee te gaan. Van bedrijven in hardware/software tot aan kennisinstellingen. De reis geeft een kijkje in de snel ontwikkelende, Chileense waterstofsector. Het bezoek brengt u naar twee geplande productiegebieden: de regio Antofagasta (zon) en de regio Magellanes (wind).

Maar u bezoekt in Santiago ook nog verschillende organisaties die zich met waterstof bezighouden. En u krijgt volop tijd te netwerken. U krijgt inzicht in verschillende, Chileens projecten om te zien welke kansen er liggen. En samen met de Nederlandse overheid onderzoekt u markttoegang, zoals door het vormen van consortia en door publiek-private samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.