Nieuws

Handelsmissies rondom water naar de VAE en Spanje

Handelsmissies rondom water naar VAE en Spanje

In het nieuwe jaar organiseert de RVO twee handelsmissies in het teken van water. Van 16 januari tot en met 20 januari 2022 kunt u mee naar Abu Dhabi en Dubai als uw bedrijf in de sectoren water, duurzame energie of circulaire economie opereert. Op 9 en 10 maart 2022 kunt u mee naar Madrid en draait het om innovatieve oplossingen voor de behandeling van afvalwater, waterzuivering of een efficiënter gebruik van water in de agrifoodsector.

Verenigde Arabische Emiraten (VAE)

Meegaan met zo’n missie biedt u volgens de RVO een gelegenheid om uw netwerk in de regio te verdiepen en te verbreden. Daarnaast kunt u nieuwe zakelijke kansen in de Verenigde Arabische Emiraten en de Golfregio verkennen en bestaande kansen vergroten. U bezoekt tijdens deze missie twee evenementen: de Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW) en de Expo 2020 Dubai (EXPO). Een bewindspersoon van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zal ook betrokken zijn bij deze missie. Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de sectoren water; duurzame energie en circulaire economie.

Voor gedetailleerde sectorfocus en meer informatie over de missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren zie: www.rvo.nl/handelsmissievae

Spanje

In Spanje ontdekt u ook marktkansen en hoort u meer over de actuele ontwikkelingen in Spanje. U komt ook meer te weten over investeren in Spanje dankzij het Europese Next Generation fonds.

Er zijn kansen voor innovatieve bedrijven in de watertechnologiesector. Deze bedrijven kunnen een belangrijke rol spelen door het bieden van passende oplossingen voor deze maatschappelijke uitdagingen in Spanje.

De voertaal met/bij Spaanse bedrijven is Engels en u kunt zich aanmelden tot 28 januari 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.