Nieuws
Handelsmissie Watersector en Maritiem cluster naar India

De RVO organiseert van 3 t/m 6 april 2023 een missie Watersector en Maritiem cluster naar India. Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de watersector.

Handelsmissie

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die zich internationaal bezighouden met alles rondom water kunnen deelnemen. De handelsmissie onder leiding van Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat draait om de watersector. Van Deltasamenwerking/waterveiligheid; waterzuivering- en zekerheid en watermanagement. Maar ook parallelle gebieden in het maritiem cluster als havenontwikkeling en ‘smart and sustainable ports’; green shipping; kust- en binnenvaart; maritiem transport; scheepsbouw en -recycling; scheepsonderhoud en -berging; baggertechnologie; maritiem onderwijs, training en research en smart logistics komen aan bod.

RVO nodigt uitdrukkelijk ook vrouwelijke ondernemers en startups uit om deel te nemen. Vooral vrouwen spelen in de Indiase economie een belangrijke rol. Aanmelden kan tot 17 februari 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.