Nieuws
Grondwaterpompen voor de diepste en zanderigste boorputten
Vlnr Mr. Arumugam, CEO en Mr. Kanishka Arumugam, Co-CEO van Ekki Water Technologies bij de lancering van de ULAV4J series.

Ekki lanceerde onlangs de ULAV 4J. Het bedrijf presenteert daarmee de volgende generatie grondwaterpompen voor de diepste en zanderigste boorputten.

Grondwaterpompen

EKKI introduceerde de laatste in de 4″ Boreholepomplijn, ULAV4J die net als de andere in de serie snelheden haalt van 30 tot 300 liters/minuut en over een constructie met een terugspoelbare, watergevulde motor beschikt. De gietijzeren constructie geeft de pompen een robuuste, slijtage- en corrosiebestendige behuizing.

Het implementeren van lage frictie carbon bussen garandeert een gladde werking en verlengt de levensduur van de pompen. De driewegbescherming zorgt dat er geen zand binnendringt in de motor. Ook de dubbellaagse rvs zeef beschermt de motor tegen zand. Een demonteerbaar stootmatje voorkomt dat de rotor omhoog komt. Meerdere rvs en kunststof componenten verhogen de standtijd van waaier en andere kwetsbare elementen. Voor de pompen met een hoger toerental kan de gebruiker kiezen voor extra kwaliteit lagers.

Diepste en zanderigste boorputten

Kanishka Arumugam Co- CEO, Ekki Water Technology: “De ULAV4J grondwaterpompen ondergingen intensieve testen van meer dan 6000 uur in de diepste en zanderigste bronnen. We leveren een 50Hz en een 60Hzvariant waarmee we tegemoetkomen aan de wereldwijde toepassingen. EKKI exporteert naar 25 landen. Wij willen onze klanten wereldwijd innovates brengen. Voor Duitsland werken we samen met HOMA in een Joint Venture Alliantie voor verdere uitbreiding en technologische mogelijkheden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.