Nieuws
‘Groene’ catalogus vergezeld van m2 tropisch regenwoud

Met de verzending van de laatste editie van de gedrukte Wilo-prijslijst krijgen alle ontvangers tevens een certificaat voor een vierkante meter tropisch regenwoud. Met dit symbolische stukje groen neemt Wilo afscheid van de gedrukte variant van de catalogus en benadrukt het bedrijf haar groene karakter.

Een m2 tropisch regenwoud cadeau

In het digitale tijdperk neemt Wilo afscheid van de papieren versie van zijn catalogus. Bovendien adopteren ze 1200 vierkante meter tropisch regenwoud in Costa Rica. De ontvangers van de catalogus/prijslijst krijgen hier elk een eigen aandeel in via een certificaat op naam.

‘Groene’ catalogus

De ruim 400 pagina’s tellende catalogus/prijslijst omvat alle producten van het bedrijf inclusief technische gegevens, zoals pompgrafieken, inzetspecificaties, inbouwlengtes, aansluitspanningen en -schema’s. De catalogus omvat de verschillende oplossingen voor verwarming, klimaat en koeling, watervoorziening, vuil- en afvalwater. Daarnaast omvat de catalogus ook informatie over het bijbehorende servicesysteem en over de ondersteuning die het bedrijf biedt in de ontwerpfase, aanbesteding, realisatie en beheerfase. Een uitwisseltabel vereenvoudigt de uitwisseling van pompen. Het handig en overzichtelijk hulpmiddel ondersteunt de gebruiker op het vervangmoment van een pomp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.