Nieuws

Groeizaam jaar voor Inventflow Weert

Groeizaam jaar voor Inventflow Weert

In 2023 groeide Inventflow Weert dusdanig sterk dat er inmiddels een volwaardige vestiging staat die een vergelijkbare service en kwaliteit biedt als de locatie in Almelo, aldus het bedrijf.

Inventflow Weert

Het afgelopen jaar nam het bedrijf belangrijke stappen om het team te versterken en de dienstverlening te optimaliseren voor klanten in Nederland en België. Er kwam een ervaren werkvoorbereider wiens expertise en toewijding een waardevolle aanvulling vormen op het team.

Daarnaast trok het bedrijf ook nog monteurs voor zowel binnen- als buitendienst aan. Maar omdat stilstand vooruitgang is blijft het actief zoeken naar bekwame vakmensen om het team verder te versterken en klanten te ontzorgen. Op dit moment voeren ze gesprekken met meerdere buitenmonteurs en streven ze ernaar om het team van 19 buitenmonteurs op zo kort mogelijk termijn aan te vullen met nog eens twee à drie monteurs. 

Nieuwe talenten, werkruimten en services

De toevoeging van nieuwe talenten, een volwaardig uitgeruste werkplaats, nieuwe kantoorruimten en nieuwe services acht het bedrijf zich beter uitgerust dan ooit om uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden.

Groeizaam jaar voor Inventflow Weert

Service als bijvoorbeeld de haal- en brengservice. Maar er ligt ook een voorraad van ruim honderd complete pompen en duizenden spare parts om klanten te allen tijde direct te kunnen ondersteunen. De service strekt zich ook uit tot aan pompskids en doseerkasten.

De voorraad kreeg intussen een ruime hoeveelheid veelvoorkomende revisieonderdelen en complete pompen erbij en verbouwingen moeten de medewerkers collega’s voorzien van moderne kantoren, een kantine en een omkleedruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.