Nieuws
Greg Rogers SPX Flow

SPX FLOW benoemde onlangs Greg Rogers tot President van zijn industriële en marinepompdivisie. Rogers werkte al 20 jaar bij het bedrijf. Zo leidde hij de operationele zaken voordat het bedrijf in 2015 een en ander afstootte. Nu komt hij van Armstrong World Industries waar hij de functie van Area Sales Manager New York City bekleedde.

Greg Rogers

Rogers combineert commerciële expertise met klantenservice-ervaring vanuit diverse industrieën en markten. Hij gaat leiding geven aan de industriële en marine-onderdelen inclusief merken als Bran + Luebbe, Johnson Pump en Tigerholm.

“Met een goede reputatie op het gebied van kwalitatieve pompen verheug ik me op het samenwerken met zo’n getalenteerd team” zegt Greg Rogers, SPX FLOW Pump Solutions President. “Als een van de grootste leveranciers van doseerpompen wereldwijd, kijk ik er naar uit in te stappen op een uitdagend moment voor de markt.”

“Greg brengt ons bijna 30 jaar ervaring in wereldwijde markten en commercieel leiderschap bij multinationals. Zijn focus op operationele efficiency en klantenbinding zal een grote bijdrage leveren aan ons team” aldus Marc Michael, SPX FLOW President en CEO. “De pompenbranche staat aan de vooravond van allerlei ontwikkelingen als windenergie en elektrificatie. Dat brengt diverse uitdagingen voor Rogers met zich mee.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.