Nieuws
Webinar duurzame warmteopslag

Gpi Group en Altermij-De Gouwe zijn overeengekomen dat de laatste op zal gaan in de eerstgenoemde.

Overname

Gpi gaat de activiteiten van Altermij-De Gouwe en Gpi Process Equipment samenvoegen om klanten beter van dienst te zijn op het gebied van procesapparatuur voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Het gezamenlijke bedrijf specialiseert zich verder in het ontwikkelen en produceren van complexe en kennisintensieve procesapparatuur. Van diverse typen procestanks, (geschraapte) warmtewisselaars, kookketels, krystallizers, batter-aanmaaksystemen, etc. Klantspecifieke oplossingen vormen daarvan een belangrijk onderdeel.

GPI Group

De hoge kwaliteit engineering en productie van Altermij-De Gouwe geeft de Process Equipment divisie van Gpi de benodigde kennis en ruimte om door te groeien, aldus Fred Boere, CEO Gpi Group. “De overname van Altermij-De Gouwe is de volgende stap in de verzelfstandiging van de Process Equipment divisie binnen De Gpi Group. De meer dan 70 jaar kennis en ervaring van Altermij-De Gouwe in het ontwikkelen en produceren van deze producten, zorgt dat het bedrijf perfect binnen de visie voor onze Process Equipment divisie past.”

Arno Rodenburg, COO Gpi Group vult aan: “De overname zorgt dat we klanten beter en sneller van dienst kunnen zijn met engineering en productiespecifieke oplossingen toegespitst op procesapparatuur. Wij kennen Altermij-De Gouwe als producent van echte kwaliteitsproducten en kijken er naar uit met het gezamenlijke personeel van deze overname een succes te maken.”

Gerard Blok wordt aangesteld als Algemeen Directeur van het bedrijf. Hij kwam acht jaar gelden bij Gpi in dienst en was de afgelopen vier jaar als Business Manager van Gpi Group verantwoordelijk voor de verkoop en marketing en als zodanig lid van het managementteam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.