Nieuws
Gormann-Rupp

Gorman-Rupp Co bereikte eind April 2022 definitieve overeenstemming voor de aankoop van de assets van Fill-Rite en Sotera, beide een Tuthill-Corp-divisie.

Fill-Rite

Fill-Rite levert vloeistofpompen en een mechanische en digitale meterslijn. Maar ook geijkte weegapparatuur, handpompen, slangen, nozzles en accessories. Het werkt vanuit Fort Wayne, Indiana en Lenexa, Kansas, beide in de USA.

De Fill-Rite en Sotera merken vullen Gorman-Rupp’s positive in agriculture, constructive en recreatieve markten goed aan.

Scott King, president en CEO of Gorman-Rupp toont zich verheugd over het binnenhalen van Fill-Rite. “Hun mooie portfolio en pompen voor bijzondere toepassingen combineren ze met uitstekend personeel. In combinatie met onze mogelijkheden kunnen we waarschijnlijk ons jaarrendement tot boven US$500 miljoen brengen.”

Tuthill

“Ik hoorde al op highschool van Gorman-Rupp,” vertelt Jay Tuthill, vorozitter van Tuthill Corp. “Dat was in de zomer van 1969 toen ik een spoedcursus ‘wie-is-wie’ in pompenland kreeg. Nu meer dan een halve eeuw later vind ik het een hele eer dat we onze divisie Fill-Rite aan hun kunnen overdragen.”

Gorman-Rupp zegt dat Fill-Rite past in de strategie van hun uitbreiding op het gebied van pomp- en pompoplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.