Nieuws

Gondrom betrekt nieuw pand in Rotterdam

Gondrom betrekt nieuw pand in Rotterdam

Bulkindustriespecialist Gondrom verruilt vanaf begin april Vlaardingen voor Rotterdam. “De enig logische keuze binnen onze ambitie om te groeien in de nabije toekomst”, zegt vestigingsmanager Dick van Mourik.

Nieuw pand

Het bedrijf groeit uit zijn jasje in het huidige pand in Vlaardingen en betrekt daarom begin april een onderkomen op bedrijventerrein Spaanse Polder in Rotterdam. Het compleet nieuw ingerichte pand aan de Linschotenstraat 100 biedt naast moderne kantoorruimtes en een trainingsfaciliteit ruimte aan een groot en volledig digitaal functionerend magazijn.

Grondrom

Van Mourik toont zich enthousiast over de verhuizing. “Onder onze klanten bestaat in toenemende mate de behoefte aan een leverancier met kennis van zaken die een groot assortiment op korte termijn kan leveren. De uitbreiding van onze magazijncapaciteit in combinatie met vergaande digitalisering stelt ons in staat nog beter op die behoeftes in te spelen dan nu al. We streven net als Amazon minimaal 95 procent van de artikelen in het assortiment binnen 24 uur te verzenden. Onze locatie in Vlaardingen leende zich qua grootte daar niet voor. “

Ad hoc

Van Mourik vervolgt: “Vooral in het transport moet je ad hoc kunnen reageren. Door de grote voorraad, de mogelijkheid om binnen ons bedrijf snel de meest uiteenlopende slangen op diverse manieren te kunnen assembleren en te testen, en heldere afspraken met leveranciers kan de firma Gondrom daar prima op inspelen. De locatie op het industriegebied Spaanse Polder is eenvoudig en snel bereikbaar via alle snelwegen rond Rotterdam. Daardoor faciliteren wij klanten nog beter bij situaties die acuut een oplossing vereisen.”

Marktpositie

De firma Gondrom neemt volgens Van Mourik een unieke positie in als Nederlandse leverancier met het complete assortiment en knowhow van zowel de natte als droge bulkindustrie. Van oorsprong ligt de nadruk op de zogenaamde droge bulk, zoals productie, opslag en vervoer van plastickorrels, meel, veevoer, suiker en cement. De overname van de Firma Schreuder & Co uit Zwijndrecht in het begin van het millennium, het huidige Gondrom VTT, zorgde voor aanvulling in het natte segment, oftewel het transport van vloeistoffen. Dit segment kenmerkt zich door een diversiteit aan klanten: van leveranciers en producenten van brandstoffen en chemische producten tot en met melkveebedrijven. En van industrie en machinebouw tot de binnenvaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.