Nieuws

Goed verstopte fraude-aanvraag

Fraudewaarschuwing

‘Goedemorgen

Ik wil graag uw bedrijf uitnodigen om ons de bijgevoegde product(en) te leveren. Sommige van de producten die we kunnen aanvragen, kunnen buiten uw werkgebied vallen, vandaar dat we graag willen dat u de producten koopt en aan ons levert. Bijgevoegd bij deze e-mail is een offerteaanvraag van de producten die we nodig hebben. Houd er rekening mee dat dit een dringende eenmalige aanbesteding is, daarom hebben we deze componenten zo snel mogelijk nodig, we wachten nu op uw offerte.

Cordialement / Met vriendelijke groet

Thomas PIERRE
Inkoopmanager


A: 37 rue La Pérouse – 75116 Parijs
Kmo: +33 757 9344 41
F: +33 (0)170613839
E: tpierre@totalmaintenances.com

Fraude-aanvraag

Heel aardig van Thomas Pierre, die even googelend eerder footballspeler of arts is maar ik krijg toch wat argwaan. U ook hoop ik. Allereerst, waarom wij? Als hij zich er wat in had verdiept, blijkt toch al snel dat wij niets leveren maar alleen partijen helpen hun content te delen. Bij deze dus……

En dat betekent dat u in ieder geval niet klakkeloos moet gaan bestellen maar even achter uw oren moet krabben of u de bijlagen net als ik beter niet kunt openen. En nee ook al lijkt het een zomerdingetje, dit speelt het hele jaar door. Maar af en toe vinden we het te gortig en plaatsen we weer even een waarschuwing. Doe uw voordeel er mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.