Nieuws

Geupdate uitgave ‘Leerboek Trillingsanalyse’

Geupdate uitgave ‘Leerboek Trillingsanalyse’

Deze maand, september 2022 verschijnt een geheel herziene versie van het Leerboek Trillingsanalyse. U kunt dit online boek kosteloos downloaden van de website van de auteur www.ariemol.nl tevens auteur van PompNL.

Leerboek Trillingsanalyse’

Mol herschreef teksten, voegde hoofdstukken toe en wijzigde de volgorde van hoofdstukken van zijn ‘Leerboek Trillingsanalyse’. Hij brengt in dit boek zijn jarenlange praktische ervaring in het vakgebied op een toegankelijke manier voor geïnteresseerden in het Nederlandse taalgebied. Van service-engineers, studenten, onderhoudstechnici en engineers beroepshalve verantwoordelijk voor het hoofdpijn dossier ‘trillingen’. Aan bod komen o.a. basisbegrippen, zoals trillingmeting en trillinganalyse bij diverse typen machines zoals elektrische machines, pompen, ventilatoren en verbrandingsmotoren. Maar hij behandelt ook offline en online conditiebewaking en resonantie als bedrijfszekerheid ondermijner #1. Daarnaast komen op locatie balanceren, lageringproblemen, enz. aan bod.

Mol beoogt met dit boek bij te dragen aan een verdere structurering van kennis en kunde bij de steunpilaren van de Nederlandse en Vlaamse procesindustrie, de onderhoudssector, de maakindustrie en de maritieme wereld: de werkvloer professionals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.