Nieuws
Gerard Blok benoemd tot commercieel directeur Gpi Group

GPI Group voegde per 1 juli 2021 Gerard Blok als commercieel directeur van de Gpi Group toe aan het managementteam. Aan de zijde van CEO Fred Boere en COO Arno Rodenburg neemt Blok nu de verantwoordelijkheid voor de commerciële strategie van het bedrijf voor zijn rekening.

GPI Group

“Gerard is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van Gpi tot het bedrijf van nu. Met zijn commerciële en operationele ervaring binnen Gpi vormt hij een goede aanvulling op het directieteam en een goede sparringpartner voor zowel klanten als het management van de werkmaatschappijen”, aldus Fred Boere, CEO en Arno Rodenburg, COO.

Gpi houdt vast aan een duurzame groeiambitie. Zowel door verbreding van het aanbod als internationale groei. Startte het onlangs al Gpi Pharma niet lang daarna volgden ook Gpi Tanks GmbH, een Duitse vestiging voor verkoop en projectmanagement van tanks.

Gerard Blok  

Gerard Blok: “Gpi Group bestaat inmiddels uit meerdere werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisme. Door in kleinere teams te werken, borgen we dat klanten snel mensen met kennis van zaken spreken. Of ze wat willen vragen over een pasteurisatie-skid, een farmatank of over een compleet tankenpark. We zien nog veel kansen om onze dienstverlening uit te breiden. Ik kijk er naar uit om met alle teams verder te werken aan deze duurzame groei.”

Gerard werkt circa tien jaar bij Gpi en bekleedde diverse functies binnen het bedrijf. De afgelopen twee jaar als Managing Director van Gpi De Gouwe. Een functie die hij voorlopig combineert met zijn nieuwe functie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.