Nieuws
Gecentraliseerde besturing met basisplaat voor digitale flowschakelaars
_03A4528.JPG

Een nieuwe basisplaat voor digitale flowschakelaars van SMC (PF3WB/C/S/R-serie) centraliseert de regeling van de flow en temperatuur in productielijnen en -installaties.

Basisplaat

Doordat de flowschakelaars in één basisplaat zitten in plaats van op iedere lijn, bespaart de gebruiker inspectietijd. Het geringe leidingwerk vereenvoudigt en versnelt installatie.

Volgens de fabrikant weegt de PF3WB-basisplaat tot 65 procent minder dan vergelijkbare modellen en bespaart hij 85 procent ruimte.

De klant kan kiezen uit drie verschillende ontwerpen: basis (B), recht (C) en aanvoer- en retour (S/R). Daardoor leent hij zich voor diverse industriesectoren, zoals semicon, metaalverwerking, automotive en algemene automatisering.

Digitale flowschakelaars

De flowschakelaar draagt bij aan extra tijdsbesparing dankzij het drievoudige display. Dat geeft gelijktijdig het actuele debiet en een instelbaar bereik (hysterese en boven- en onderwaarde) weer. Binnen het ingestelde bereik toont het systeem deze waarden in rood of groen.

De flowschakelaars zijn compatibel met IO-Link. De geïntegreerde temperatuursensor verbetert de beschikbaarheid van de machine door het voorspellen van het onderhoud van het koelwater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.