Nieuws

Flowsensor voor groot debiet

De nieuwste, digitale flowsensor in het SMC-assortiment, de PF3A7#H monitort het persluchtverbruik van de hoofdleiding in een verhouding van 100:1. Groot debiet Het duidelijk afleesbare scherm vereenvoudigt monitoren van de hoofdleiding, een aftakking of specifieke apparatuur. Met de flowratio van 100:1, de verhouding tussen het volle schaalbereik en het minimale meetpunt, kan de PF3A7#H zowel lekken detecteren als het persluchtverbruik van de hoofdleiding monitoren. De weergave van de informatie bevindt zich in het hart van de flowsensor. Het scherm informeert in drie kleuren, beschikt over een boven- en onderdisplay en is in stappen van 90° draaibaar. Machineoperators kunnen de schakeluitgang instellen terwijl ze de gemeten waarde controleren. Analoog De analoge uitgang geeft gedetailleerde informatie over de actuele prestaties van een applicatie. Bovendien kan de externe ingang de geaccumuleerde, piek- en laagste waarden resetten zonder dat hiervoor een handeling noodzakelijk is. De aluminiumlegering behuizing maakt de PF3A7#H duurzaam. De omloopconstructie beperkt de hoeveelheid vochtige lucht en deeltjes die de flowsensor tegenkomt. Dit bevordert de levensduur.

De nieuwste, digitale flowsensor in het SMC-assortiment, de PF3A7#H monitort het persluchtverbruik van de hoofdleiding in een verhouding van 100:1.

Groot debiet

Het duidelijk afleesbare scherm vereenvoudigt monitoren van de hoofdleiding, een aftakking of specifieke apparatuur.

Met de flowratio van 100:1, de verhouding tussen het volle schaalbereik en het minimale meetpunt, kan de PF3A7#H zowel lekken detecteren als het persluchtverbruik van de hoofdleiding monitoren.

De weergave van de informatie bevindt zich in het hart van de flowsensor. Het scherm informeert in drie kleuren, beschikt over een boven- en onderdisplay en is in stappen van 90° draaibaar. Machineoperators kunnen de schakeluitgang instellen terwijl ze de gemeten waarde controleren.

Analoog

De analoge uitgang geeft gedetailleerde informatie over de actuele prestaties van een applicatie. Bovendien kan de externe ingang de geaccumuleerde, piek- en laagste waarden resetten zonder dat hiervoor een handeling noodzakelijk is.

De aluminiumlegering behuizing maakt de PF3A7#H duurzaam. De omloopconstructie beperkt de hoeveelheid vochtige lucht en deeltjes die de flowsensor tegenkomt. Dit bevordert de levensduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.