Nieuws
Fire lion dochter WB Firepacks

Fire Lion Global, Vancouver (Verenigde Staten) valt sinds 7 mei 2021 als volledige dochterorganisatie onder WB Firepacks. Met de toevoeging van de schuimpomp(systemen) van Fire Lion completeert WB Firepacks zijn programma op het gebied van (schuim)pompsets voor brandblusinstallaties.

Fire Lion en WB Firepacks

WB Firepacks en Fire Lion werken al jaren samen op het gebied van schuimoplossingen. Köksal Koçakoglu, managing director van WB Firepacks: “Wij ambiëren een rol als one-stop-shop-partner op het gebied van pompsets voor brandblusinstallaties. Met de toevoeging van Fire Lion aan onze activiteiten breiden we ons portofolio uit op het gebied van schuimsystemen. Dit biedt meerwaarde voor onze klanten en opschaling van eigen producten.”

Dochterorganisatie

“De schuimpompen van Fire Lion lenen zich voor alle schuimconcentraten. De toevoeging van Fire Lion aan onze activiteiten vormt daarmee ook technisch een grote toegevoegde waarde”, aldus Koçakoglu.

Oprichter Tom Reser van Fire Lion: “Ik ben trots dat Fire Lion als 100-procent dochter van WB Firepacks kan blijven groeien. Deze stap biedt continuïteit op lange termijn en ik kijk uit naar een intensieve samenwerking met WB Firepacks. Samen kunnen we klanten nog beter bedienen in hun (schuim)behoeften.”

Tom Reser blijft als oprichter betrokken bij de ontwikkeling van Fire Lion. Hij kan zo zijn brede kennis en ervaring over de schuimproducten inzetten. De directie komt in handen van Köksal Koçakoglu, managing director van WB Firepacks en HSA Firepacks GmbH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.