Nieuws

Fijne feestdagen en blijf gezond

Fijne feestdagen en blijf gezond

Uren, dagen, maanden en jaren vlieden als een schaduw heen….. En wat leek het afgelopen jaren helemaal tussen onze vingers door te sijpelen. Een van de laatste ijkpunten lijkt Kerst 2019. Al snel lag het zakelijk leven daarna (bijna) stil door corona…

Fijne feestdagen

Althans sommige sectoren vielen stil maar de pompbusiness moest harder lopen dan ooit. Wat doe je met een pomp die je stil moet zetten? Hoe voer je onderhoud uit onder 1,5-maatregel? Terugbladerend maakten we zeker nog mooie reportages voor u. Hielden we u via onze site en nieuwsbrief op de hoogte en keken we met een podcast over de schutting waarmee bedrijven zich in deze gekke tijd bezighouden.

Blijf gezond

Bladert u ook nog even met ons mee? We posten de komende twee weken gewoon het dagelijkse nieuws maar larderen dat met de volgens ons mooiste berichten van het afgelopen jaar. Suggesties? Laat het ons weten. Zo komen we de feestweken wel door. Bovendien verschaft het u een legitieme reden om tussen het wandelen en (het niet te veel) eten door zich even af te zonderen. We rekenen op uw steun. Blijf gezond!

NB: vul dan en passant ook onze poll in (rechtsonder op de homepage). Leuk om te zien in welke verschillend stadia bedrijven zich bevinden.

Namens het PompNL-team wens ik u fijne feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.