Nieuws

Envaqua kiest opnieuw voor FME

Envaqua kiest opnieuw voor FME

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 18 oktober j.l. hebben de leden van Envaqua gekozen om hun verenigingsmanagement opnieuw onder te brengen bij FME.

Envaqua

Daarmee onderschrijven de leden de wens de samenwerking met het huidige FME-team voort te zetten en verder te ontwikkelen.

De afgelopen jaar vastgestelde, nieuwe strategie vraagt om goed verenigingsmanagement. Belangrijkste doelstelling: innovatieve, integraal technologische oplossingen voor een toekomstbestendige circulaire economie. Verschillende partijen mochten tijdens de Algemene ledenvergadering op donderdag 18 oktober j.l. pitchen en FME kreeg de voorkeur. FME en Envaqua spreken hiermee de wens uit zich samen in te spannen om de strategie van de Nederlandse water- en milieutechnologiebranche tot een succes te maken.

FME

FME gelooft in een sterke binding met strategische brancheverenigingen in de technologische industrie. De speerpunten van Envaqua zijn sterk in lijn met de FME-prioriteiten. ‘Wij zien de samenwerking dan ook als een belangrijk teken van vertrouwen in krachtenbundeling en het gezamenlijk oplossen van maatschappelijke uitdagingen’, aldus FME.

 

Volgend jaar van 19-21 maart 2019 vindt de door Envaqua Aqua Nederland georganiseerde beurs plaats in Gorinchem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.