Nieuws
Endress+Hauser verder onder nieuwe leiding
Helga Linnartz (rechts) volgt Rob Hommersen op die na 42 jaar met pensioen gaat.

Endress+Hauser Nederland krijgt per 1 januari 2021 een nieuwe directeur. Helga Linnartz volgt Rob Hommersen op die na 42 jaar met pensioen gaat.

42 jaar Endress+Hauser voor Hommerson

Rob Hommersen kwam in 1978 op 25-jarige leeftijd in dienst bij Endress+Hauser Nederland. Als jonge buitendienstmedewerker verwierf hij de nodige vaardigheden voor zijn latere carrière. In 1994 werd hij Business Development Manager, in 1997 National Sales Manager en iets later Marketing Director. ‘Sinds 2006 bestuurt hij als Managing Director met visie, verbeeldingskracht en een gezonde dosis doorzettingsvermogen de ontwikkeling van de Nederlandse vestiging.’

Rob Hommersen: “Ik kan de organisatie met een gerust hart achterlaten in de handen van Helga Linnartz. Door de jaren heen werkten we al veel samen. En ik kan mij geen betere opvolger wensen voor Endress+Hauser Nederland. De ervaring en professionaliteit van Helga Linnartz zorgen voor een stabiele toekomst voor het bedrijf.”

Nieuwe leiding

Helga Linnartz, een Duitse doctor in de fysica, brengt een schat aan ervaring mee. Zij begon in 1998 bij de hoofdvestiging van het bedrijf in Reinach als productspecialist voor flowmeting. In 2004 verhuisde zij naar Nederland om voor de Nederlandse vestiging te werken. Hier vervulde zij lange tijd managementfuncties op de afdelingen marketing, service en sales. Sinds 2018 ondersteunt Linnartz Rob Hommersen als Manager Sales.

Helga Linnartz: “Met 22 jaar Endress+Hauser-ervaring voel ik me helemaal thuis in de organisatie en kijk ik  er naar uit om dit prachtige familiebedrijf te leiden. Mijn doel is om samen met ons team van gedreven medewerkers ervoor te zorgen dat we nog meer voor onze klanten kunnen betekenen in het optimaliseren van hun processen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.