Nieuws
Empack en Packaging Innovations in de Jaarbeurs

Morgen begint de Empack in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen lang kunnen bezoekers zich vergapen aan de ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie.

Hype of werkelijkheid

375 exposanten proberen 10, 11 en 12 april bijvoorbeeld de vraag te beantwoorden: ‘Hoe bepaal je welke ontwikkelingen een hype of een daadwerkelijk succes zijn?

De zestiende editie van Empack draait om innoveren, interactie en ontwikkelen. Daarom introduceert beursorganisator Easyfairs drie nieuwe initiatieven: Recycle Straat, live verpakkingstesten en een Pack Online Demotour. Deze initiatieven sluiten aan bij de vier hoofdthema’s van de 2018-editie: Food Safety, Recycling, Materialen en Agile Manufacturing. Ook worden er gethematiseerde innovatieroutes georganiseerd op basis van de hoofdthema’s.

Packaging Innovations

Empack vindt tegelijkertijd plaats met Packaging Innovations, het marketing & design event voor verpakkingen en display. Deze zesde editie brengt ruim 100 exposanten en een internationaal sprekersprogramma.

Naast een conferentie is er op Packaging Innovations een expositie met de meest spraakmakende Pentawards uit 2017. De Pentawards Conference brengt internationale en prijswinnende verpakkingsdesignbureaus samen om de uitdagingen en kansen bij het ontwerpen van wereldmerken te delen en daarmee de Nederlandse merkhouders te inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.