Nieuws

Elfde vestiging voor uitzendbureau Actief Techniek

Elfde vestiging voor uitzendbureau Actief Techniek

Technisch uitzendbureau Actief Techniek opent een nieuwe vestiging in Amersfoort. Daarmee telt de landelijke uitzendorganisatie 11 vestigingen. De sterke groei van het aantal vacatures in de technische branche vormt de aanleiding voor deze nieuwe vestiging in midden Nederland.

Actief Techniek

Prima Personeel behoort sinds begin 2019 tot Actief Techniek en draagt vanaf nu ook die naam.

De uitzendorganisatie houdt zich bezig met bemiddeling van vakmensen in de techniek, een sector met enorme personeelskrapte. Actief Techniek gelooft in een persoonlijke en lokale aanpak en werkt samen met Actief Werkt! Dat zusterbedrijf bemiddelt in de maakindustrie, transport, logistiek en administratieve functies.

Bemiddeling en scholing

De nieuwe vestiging in Amersfoort bemiddelt installateurs, loodgieters en elektromonteurs. Maar het verzorgt ook omscholing van vakkrachten en biedt opleidingen aan om in de groeiende vraag naar technisch personeel te voorzien. Vestigingsmanager Nick Zuidema: “Wij bemiddelen voor zowel ZZP’ers als bedrijven met 500 medewerkers en doen dat vooral regionaal. Deze locatie geeft ons de mogelijkheid om bedrijven in Utrecht, een gedeelte van Gelderland en Flevoland te ondersteunen in de zoektocht naar personeel. En dat is hard nodig, want voor alle functies waarin wij bemiddelen geldt een tekort.”

Investeren in lokale vestigingen

Actief Techniek kan bogen op ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van technisch personeel. Er werken wekelijks 1500 vakmensen via het uitzendbureau. Roel Steenland, operationeel directeur Actief Techniek: “Samen met Actief Nederland onderscheiden wij ons door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en vakkrachten. Wij willen graag dichtbij onze klanten en vakmensen staan en daarom zullen wij blijven investeren in lokale aanwezigheid.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.