Nieuws

Eerste drie online-alumni Hogeschool Dirksen

Eerste drie online-alumni Hogeschool Dirksen
Foto: Piet Blaas

Aan Hogeschool Dirksen studeerden onlangs de eerste drie studenten succesvol online af. Vanwege het coronavirus bleef een fysiek afstudeermoment achterwege.

Drie online-alumni

Het vereiste wat improvisatie en testsessies van de examencommissie maar uiteindelijk ontvingen de eerste drie studenten hun getuigschrift.

Daarmee zorgden Johan van Os, Arun Skelly en Tom Miltenburg voor een primeur sinds de beperkende maatregelen rondom Corona gelden.

Ze studeerden allemaal af aan de Hogeschool Dirksen richting Technische informatica.

Industriële automatisering

Tom haalde een Associate Degree Industriële automatisering. Hij besteedde zijn presentatie aan een project van zijn werkgever Bosman Van Zaal. Hij maakte voor een bloemenkwekerij waar ze jaarlijks 5,4 miljoen lelies kweken een automatiseringsslag. Zo ontwierp hij op basis van het bestaande containerbesturingssysteem een geheel nieuw systeem.

Hogeschool Dirksen

Tom: “Gelukkig gooiden de ontwikkelingen rondom het coronavirus geen roet in het eten. Alhoewel ik wel liever ‘gewoon’ was afgestudeerd, bleek dit een passend alternatief.  En daar zat ik dan, achter mijn laptop om de verdediging in de camera te doen. Ik ben blij dat Hogeschool Dirksen mij ondersteunde en hielp met deze onlinemogelijkheid om toch mijn studie te kunnen afronden. Na een paar jaar hard buffelen is het fijn om te kunnen zeggen dat ik geslaagd ben.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.