Nieuws
Eenvoud en gemak met draadloze seriële communicatie

Met het seriële communicatiesysteem EX600-W van SMC ontdekken klanten de eenvoud en het gemak van draadloos, aldus de fabrikant. De EX600-W kan in uiteenlopende industriële omgevingen worden toegepast.

Eenvoud en gemak

De flexibiliteit bewijst zich in productieprocessen met bewegende delen, zoals draai- en indexeertafels en robotarmen. Het systeem zorgt ervoor dat minder kabels en aansluitingen nodig zijn. Wat installatie, aanpassingen en onderhoudstijd tot een minimum beperkt. Ook het risico van ontkoppeling en circuitonderbreking neemt af, aldus de fabrikant.

Draadloze seriële communicatie

De decentrale oplossing EX600-W is compatibel met EtherNet/IP™ en PROFINET. Het systeem is bestand tegen elektrische ruis waardoor de gebruiker ook in zware industriële op kan vertrouwen. Hij/zij kan zowel digitale als analoge signalen en pneumatische systemen beheren.

De EX600-W maakt gebruik van de hoogfrequente beperkte ISM-band voor industriële, wetenschappelijke en medische toepassingen. Er treden geen storingen door frequentieverspringing van andere draadloze apparatuur in de productieomgeving op. Daarnaast verhindert gegevensversleuteling onbevoegde toegang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.