Nieuws
Economische missie

Voor de Hannover Messe worden de Nederlandse krachten zo veel mogelijk gebundeld. Zo kunnen startups mee met de economische missie op 23 en 24 april 2018 naar de grootste hightech-beurs ter wereld. De missie staat onder leiding van ZKH Prins Constantijn van Oranje als StartupDelta Special Envoy.

Startups

Bij de 33e editie van de Hannover Messe ligt de centrale focus op ‘Integrated Industry – Connect & Collaborate’. Daarbij ligt de interesse vanuit Duitsland met name op de wisselwerking tussen automatisering en energietechnologie, IT-platforms en artificial intelligence.

De Nederlandse delegatie bestaat uit Nederlandse start-ups die technologieën, producten en diensten bieden binnen deze ontwikkelingen en hier in hun bedrijfs- en productontwikkelingen klaar voor zijn. Zoals op het gebied van nanotechnologie, augmented reality, virtual reality, duurzame energieoplossingen, health/med tech, 3D-printen, drones, elektrische mobiliteit, artificial intelligence, blockchain, photonics, quantum computing en brain/computer interface.

In de ‘Young Tech Enterprises’-zone van de Hannover Messe (hal 17) kunnen de deelnemende bedrijven gebruikmaken van de faciliteiten die het Holland Paviljoen biedt voor Nederlandse start-ups. Naast de ruimte voor presentaties biedt het paviljoen onder meer de ruimte om in gesprek te gaan met nieuwe en bestaande relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.