Nieuws

EBARA Corporation neemt Hayward Gordon over

EBARA Corporation neemt Hayward Gordon over

EBARA breidt uit met de overname van Hayward Gordon LP (Hayward Gordon). De laatste levert wereldwijd industriële pompen en mixers en zetelt in Canada. Met de overname zal EBARA Group haar productassortiment en verkoopkanalen kunnen uitbreiden. Voornamelijk voor openbare riolering, industriële apparatuur en de procesindustrie.

EBARA Corporation

We verheugen ons op de integratie van Hayward Gordon in de wereldwijde bedrijvengroep van EBARA. En we kijken ernaar uit om hun klanten, partners en werknemers bij EBARA te verwelkomen”, aldus Yusuke Nagatani, de nieuw-benoemde president en CEO van Hayward Gordon. Hij vervolgt: Hayward Gordon en EBARA’s uitgebreide aanbod van complementaire producten, wereldwijde productiefaciliteiten, wereldwijd verkoopnetwerk gaan samen voor een breed scala aan producten en diensten leveren die een waardevol verschil maken op de markt.”

Hayward Gordon

John Hayward, uitvoerend directeur van Hayward Gordon onderschrijft de voordelen van de overname. “We verheugen ons om aan te sluiten bij EBARA. De waarden sluiten aan bij Hayward Gordon in de manier waarop we onze klanten bedienen, kansen bieden aan onze mensen en onze toewijding aan innovatie.”

In overeenstemming met haar managementplan voor de middellange termijn, ‘E-Plan 2022’ streeft de EBARA-groep naar uitbreiding van de verkoop. Dat met name in veelbelovende, overzeese regio’s en landen met een groeiende bevolking en zich ontwikkelende industrieën. Met de overname van Hayward Gordon zal EBARA zijn productassortiment en verkoopkanalen kunnen uitbreiden. Voornamelijk voor openbare riolering, industriële apparatuur en procesindustrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.