Nieuws

Drie wensen waar u bij kunt helpen

Drie wensen waar u bij kunt helpen

PompNL vraagt uw hulp. Zo willen we graag een dag op stap met een (pomp)technicus…, uw mening horen over zaken die de branche aan gaan en mensen portretteren die een verschil maken in de branche.

Wens 1

Een wens geldt de rubriek ‘Een dag op stap met een (pomp)technicus…’ Welke monteur durft de uitdaging aan ons mee te nemen in zijn werk. Uiteraard krijg je het van tevoren te lezen en blijft de klant(naam) indien gewenst buiten beeld.

Of weet u iemand die graag laat zien hoe hij ‘sleutelt’? Laat het ons weten en dan maken wij er een mooi (foto)verslag van om te delen met de doelgroep. Uiteraard publiceren wij ook hierbij alleen na toestemming van alle betrokkenen.

Wens 2

Maar we maken ook graag weer een keer het artikel ‘Het profiel van…’ U trof er in loop van de jaren al een aantal aan. Zoals onlangs in PompNL nr. 4 van een vrouw in de techniek. Mensen die (al een aantal jaren) hun stappen zetten in onze sector en daar het of een verschil maken. Zij vertellen welk traject hun leidde tot hun huidige baan en wat hun dagelijks bezighoudt. Ook in hun vrije tijd.

Wens 3

En wilt u eens ongezouten uw mening geven? Dat kan in de rubriek gastcolumn. Kortom, we horen u graag. En u mag zelf bepalen in welke vorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.