Nieuws
Doet uw bedrijf al mee aan het Weekend van de Wetenschap 2023

VNCI verbindt zich als partner van het Weekend van de Wetenschap. Op 7 en 8 oktober 2023 openen diverse bedrijven hun deuren om bezoekers te vertellen wat ze doen. Doet uw bedrijf dit jaar ook mee? De vereniging noemt dat de manier om jongeren enthousiast te maken voor een studie of baan in de chemie. 

Weekend van de Wetenschap 2023

Waar we in 2021 alleen nog digitaal bedrijven konden bezoeken in het weekend van de wetenschap, gaan de deuren nu ook weer fysiek open. Zo opent BASF zijn deuren op de locaties De Meern en Heerenveen. In Heerenveen kunnen bezoekers laboratoriums bekijken en een tour doen in een Amerikaanse retrobus over het terrein. Toegang tot de werkende fabriek kan helaas niet.

De organisatie benoemde Tilburg en Leeuwarden dit jaar tot hotspot-locaties. Dat betekent dat de bezoekers in deze steden verschillende organisaties op loopafstand van elkaar kunnen vinden die deelnemen aan het programma. 

Wilt u op 7 en 8 oktober uw deuren openzetten, dan kunt u zich hier aanmelden. 

In samenwerking met C3 lanceerde de VNCI onlangs ook de campagne ‘Wij zijn Chemie’. Daarmee brengen ze chemie nog betere onder de aandacht van de jeugd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.