Nieuws
Deuren ook digitaal open in Weekend van de Wetenschap

Koninklijke Vnci treedt op als partner van het Weekend van de Wetenschap op 2 en 3 oktober 2021. Daarmee wil het jongeren de wereld van de chemie laten ontdekken. Als het u ook moeite kost personeel te krijgen, vormt dit ook voor u een mooie kans u te laten zien aan de jeugd.

Weekend van de Wetenschap

In het weekend begin oktober kan iedereen overal in Nederland een kijkje achter de schermen nemen van diverse organisaties en instellingen in de wetenschap en techniek.

Jong en oud kan in gesprek met wetenschappers, proefjes uitvoeren en een kijkje in de toekomst nemen. Met de slogan ‘Kom kijken wat de wetenschap allemaal kan’ nodigt de sector iedereen uit te zien wat de wetenschap allemaal (al) kan. Dit jaar niet alleen op locatie, maar ook online.

Deuren ook digitaal open

De eromheen gestarte campagne toont de impact van de verandering van onze levens door de wetenschap en hoe dat proces in de toekomst zelfs nog versnelt. Tijdens de landelijke open dagen kunnen bezoekers ontdekken wat de chemische bedrijven allemaal doen. In 2020 ging het Weekend van de Wetenschap door corona niet door. Maar de hybride vorm met een mix van activiteiten online én op locatie zorgt ervoor dat de editie in 2021 wel plaatsvindt, aldus de organisatie.

Maar misschien vindt u dat we sowieso weer live activiteiten kunnen ondernemen. Laat het ons weten via de poll rechtsonder op onze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.