Nieuws
Demonteerbare overgangen draad naar persverbinding

Viega breidt het programma bronzen Sanpress XL-flensovergangen uit met een 2½ inch-uitvoering. Met de nieuwe flensovergang biedt het bedrijf een demonteerbare oplossing voor overgangen van draad- naar persverbinding.

Flensovergangen

Voor het snel, comfortabel en demonteerbaar aanbrengen van appendages in industriële en grote waterleidingsinstallaties maakt de installateur gebruik van flensovergangen. De flensaansluitingen met persverbinding én draadverbinding en in standaard- en XL-uitvoering ondersteunen een breed aantal toepassingen Zo bestaat er voor nagenoeg elke omgeving een passende oplossing.

Draad naar persverbinding

Het bronzen Sanpress XL-programma omvatte voor overgangen van draad- naar perstechniek uitvoeringen in 3 inch en 4 inch. Nu biedt de leverancier een nieuwe flensovergang in 2½ inch-uitvoering. Dat stelt de gebruiker in staat appendages met 2½ inch-draadverbinding probleemloos aan te sluiten op buisleidingsystemen met geperste flensaansluiting.

Het Sanpress en Sanpress XL leidingsysteem bestaat uit sterke, duurzame bronzen fittingen, bochten, overgangstukken en andere hulpstukken. Die kunnen gecombineerd worden met roestvast stalen Sanpress- of Sanpress XL- dan wel koperen buizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.