Nieuws

Cursus vacuümgebruik in de procesindustrie

Cursus vacuümgebruik in de procesindustrie

Busch geeft twee keer in het jaar cursussen voor klanten en andere geïnteresseerde partijen over het gebruik van vacuüm. Ze spitsen dit toe tot de verpakkingsindustrie, ziekenhuizen en zorginstellingen en de procesindustrie.

Cursus

Vacuümsystemen zijn kritisch voor elk proces in de chemische industrie. Hiervoor is een goed ontwerp en de juiste selectie van componenten zeer belangrijk. Busch bezit een uitgebreide expertise in het ontwerpen en bouwen van vacuümsystemen. In de cursus behandelen de experts van Busch onderwerpen als: uitgangspunten van de verschillende soorten processen; typen vacuümpompen en systemen; belangrijke criteria bij de keuze van de juiste vacuüminstallatie; Atex-richtlijn bij vacuümpompen.

De cursus biedt zowel theorie als praktijk, dat laatste aan de hand van cases. Alle personen die zich bezighouden met de selectie en onderhoud van vacuümpompen en systemen in de procesindustrie kunnen deelnemen.

Procesindustrie

28 maart 2019 behandelt Busch de procesindustrie. Vanaf 8.45 staat de koffie klaar. Via pompprincipes in de procesindustrie, uitleg over vacuümtechniek en een rondleiding komt u om 16.00 uur aan het eind van het programma waar u onder het genot van een borrel kunt napraten en netwerken.

Eveneens op 28 maart organiseert de pompenfabrikant een sessie voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Woensdag 27 maart is er een dag toegespitst op de verpakkingsindustrie. De bijeenkomsten vinden allemaal plaats bij Busch in Woerden en opgeven kan bij het secretariaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.