Nieuws

CSI/CSA magneetpompen voor chemicaliën

HMD introduceert CSI/CSA magneetpompen voor chemicaliën

Sundyne HMD Kontro introduceert de nieuwe CSI/CSA-lijn, speciaal ontworpen om te voldoen aan de laatste eisen in de chemische sector. De magneetgedreven centrifugaalpompen kunnen een grote verscheidenheid aan chemicaliën, oplosmiddelen, giftige, hete en gevaarlijke media verpompen op de meest veilige manier.

CSI/CSA magneetpompen

De modulaire opbouw van de sealless CSI/CSA-pompen vereenvoudigt aanpassing aan verschillende procesbehoeften, aldus de fabrikant. De Modular Rotating Element Cartridge houdt de voorraad reserveonderdelen bij. De volledig gesloten behuizing en interne en externe stootringen maken ze extra robuust en garandeert de veiligheid. De fabrikant gebruikt de compacte NdFeB-magneten.

Energiebesparing

De opnieuw ontworpen hydrauliek van de serie pompen geeft een hoger rendement in vergelijking tot de voorgaande serie. De standaard geleverde Zeroloss Peek-scheidingsbus reageert niet op eventuele procesverstoringen en geeft geen wervelstroomverliezen. Dit maakt de CSI/CSA lijn energiezuiniger. De gebruiker kan alle pompen zowel in blok als gekoppelde uitvoering kopen.

Technische specificaties

Capaciteiten tot 64m³/h

Drukken tot 16 bar (CSI) of 18.9 bar (CSA)

Temperaturen van -40 tot 120/260°C

Leverbaar in roestvaststaal 316, Alloy C en Alloy 20

Certificaten: Asme B73.3-2015, ISO 2858:2010 en ISO 15783:2003

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.