Nieuws

Chemische handschoen telt tien pluspunten

Chemische handschoen telt tien pluspunten

Bij het werk met chemische stoffen moet u uw handen goed beschermen. Daarvoor introduceert OXXA de X-PRO-CHEM 51-900, een chemische handschoen voor optimale handbescherming. Hij combineert tien pluspunten: bescherming, draagcomfort, hoog gevoel in de vingers, geen zweethanden, geen huidirritatie, flexibele nitril coating, zijdezachte nylon binnenlaag, veel grip, geen nare geurtjes en verkrijgbaarheid in veel maten.

Tien pluspunten

De OXXA X-Chem-Pro chemisch bestendige nitrilhandschoen dient voor intensief gebruik. Het gevoel in de vingers ligt hoog wat bij werkzaamheden waar u fijne motoriek en precisiewerk wilt verrichten goed van pas komt.

De flexibele, dubbele nitrilcoating op de zijdezachte nylon binnenlaag van de handschoen zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Op de handpalm en vingertoppen zit nog een extra nitrilfoam-coating met een Sandy finish voor betere grip op droge, natte, vettige en olieachtige voorwerpen.

Met de OXXA X-Chem-Pro kunt u urenlang veilig en comfortabel werken zonder zweethanden of irritatie aan de huid. De Sanitized-behandeling remt bacteriën, minimaliseert geurtjes en bevordert de frisheid.

Chemische handschoen telt tien pluspunten

Chemische handschoen

De handschoenen lenen zich voor werk in de petrochemische industrie, offshore, scheepvaart, transport, logistiek, reinigingsdiensten, agrarische sector en recyclingbedrijven. Ze voldoen aan de OEKO-TEX 100 standaard en normeringen EN 388:2016, EN ISO 374-1:2016Type A, EN ISO 374-5:2016, EN ISO 21420:2020, EN 407:2020.

De fabrikant levert ze in de maten M t/m XXL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.