Nieuws

Case Sluis Eefde in WCM Summer School

Case Sluis Eefde voor Young Professionals in WCM Summer School

Deze zomer organiseert World Class Maintenance de achtste WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering. Young professionals met een bijzondere interesse in dat vakgebied gaan in teams een case voor Rijkswaterstaat rondom de sluis in Eefde behandelen.

WCM Summer School

De WCM Summer School duurt van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2019 en vindt plaats in de Generaal-Majoor Kootkazerne in Garderen/Stroe. De organisatie zoekt young professionals met een bijzondere interesse in Maintenance Management & Engineering die tot tien jaar geleden een technische bachelor- of masteropleiding afgerond hebben.

Belangstellenden kunnen zich vóór 1 juni aanmelden voor deelname aan deze bijzondere Summer School. Uit alle aanmeldingen selecteert de organisatie de beste kandidaten.

Zij krijgen workshops door professoren van zeven Nederlandse universiteiten. Maar ook een bedrijfsbezoek aan het projectonderwerp en leiderschapstraining.

Case Sluis Eefde

De case voor de WCM Summer School van dit jaar ontwikkelt zich rond het sluizencomplex Eefde en in het bijzonder het onderhoud van de gemalen. De recente update van sensoren en procescontrolesystemen biedt interessante mogelijkheden en uitdagingen richting slim onderhoud.

De belangrijkste vraag voor de deelnemers tijdens de WCM Summer School is om na te denken over hoe RWS samen met de assethouders de beschikbare onderhoudsinnovaties kan gebruiken om de onderhoudsprestatie van de gemalen van de sluis te verbeteren. 

Waardevol netwerk

De WCM Summer School onderscheidt zich volgens de organisatie vanwege het multidisciplinaire perspectief op onderhoud, het werken aan een echte case, de begeleiding door top-hoogleraren op dit gebied en de mix van veelbelovende Master-, PDEng- en PhD-studenten maar vooral ook young professionals. De contacten die deelnemers hier leggen, vormen vaak de basis voor een waardevol netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.