Nieuws

Caps bieden veel plussen op het werk

Caps bieden veel plussen op het werk

Keek u ook Tim van Rijthoven op Wimbledon met zijn pet? Het deed mij een beetje denken aan Petje pitamientje van de toenmalige pindakaasreclame. Maar het gaat niet alleen om een modeverschijnsel het werkt ook goed zeggen ze bij Carhartt. Die leveren stoere en functionele caps als aanvulling op uw werkkleding.

Caps voor op het werk

De FastDry zweetband van de caps voert vocht af. De cap droogt volgens de leverancier snel en de antibacteriële afwerking bestrijdt geur. Zo loopt er tijdens het harde werken geen zweet in de ogen.  

De caps beschermen bovendien hoofd en haar tegen vonken, water en vuil. En als de zon schijnt, biedt de voorgevormde klep bescherming tegen felle zonnestralen. Zo houdt u goed zicht op de situatie zonder verblinding en op een veilige manier. De koper kan kiezen voor een 100 procent canvas cap of een cap met een achterzijde van mesh voor extra ventilatie op warme dagen.

Plussen

De caps van Carhartt bieden veel plussen op het werk. Ze dragen comfortabel en de verstelbare sluiting aan de achterkant ondersteunt een optimale pasvorm. Op de caps staat het Carhartt-logo of een grafische patch en de koper kan kiezen uit diverse modellen en vele kleuren. Ze zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.