Nieuws

BWT toont in februari op de VSK 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht een compact toestel voor de filtratie van water én luchtbevochtiging. Via een app kan de gebruiker deze instellen en controleren. Ook op de stand staat een waterontharder voor zowel grote volumes water als voor luchtbevochtiging. Als derde toont het bedrijf een uv-installatie voor de desinfectie van leiding- en proceswater.

VSK 2020

Van 4 tot en met 7 februari 2020 vindt de jaarlijkse VSK plaats. Geïnteresseerden kunnen tijdens het branche-evenement bij BWT op standnummer 10.A054 terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterbehandeling voor bijvoorbeeld laboratoria, de food-industrie en de zorg.

In sommige sectoren moet water aan specifieke, strenge eisen voldoen. Bij gebruik in medicijnen bijvoorbeeld. Maar ook bij luchtbevochtiging, gebruik in koeltorens, de productie van voeding of een kop koffie bepaalt de waterkwaliteit het niveau van het eindproduct.

De filtratiemethodes van het bedrijf variëren in uitwerking. Zo verwijderen ze zouten uit water en sturen ze pH-waardes bij maar halen ze ook opgeloste gassen en micro-organismen uit leidingwater.

Bestaqua ROC 14

Een compact, omgekeerd osmosetoestel zonder opslagvat, dat dient voor luchtbevochtiging en licht industriële toepassingen. Het beschikt over een geïntegreerd bijmengventiel voor onbehandeld water en de gebruiker stelt hem via een app in kan hem zo ook controleren. Omdat dit nieuwe product nagenoeg alle opgeloste stoffen uit het water filtert, is luchtbevochtigingswater altijd van de beste kwaliteit.

BWT Perla Seta

Een duplex waterontharder met een adaptieve parallelle werking. De ontharder kan zowel voor het ontharden van water als voor luchtbevochtiging gebruikt worden en is uitermate geschikt bij groter waterverbruik.

Bewades Blue

Een uvc-installatie om leiding- en proceswater te desinfecteren. Daarmee wordt de microbiologische veiligheid van productiewater gegarandeerd. De unit leent zich voor de kleinere waterdebieten. Ook bij dit product bestaat de mogelijkheid om hem uit te lezen via een app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.