Nieuws

Business case Gasunie bij WCM Summer School

Business case Gasunie bij WCM Summer School

WCM opende onlangs de inschrijving voor haar jaarlijkse WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering. Het roept young professionals en technische Master-, PDEng- of PhD-studenten op mee te doen aan de challenge. Zij mogen uiterlijk tien jaar geleden hun opleiding hebben afgerond.

WCM Summer School

Deelnemers aan de elfde WCM Summer School krijgen in de week van 25 tot en met 29 juli 2022 in de Generaal-Majoor Kootkazerne in Stroe workshops en een case voorgelegd. Professoren van zeven Nederlandse universiteiten geven hun actuele kennis door over smart maintenance. Denk aan onderwerpen als big data, human factors, performance based contracting en life cycle costing. Daarnaast werken de deelnemers aan een case study. Dit jaar werkt de Nederlandse Gasunie mee. Deelnemers brengen ook een bedrijfsbezoek en krijgen een leiderschapstraining.

Case Nederlandse Gasunie

Tijdens de Summer School werken de deelnemers aan een echte business case op het gebied van Maintenance Engineering & Management van de Nederlandse Gasunie. Het netwerkbedrijf voor energie werkt op dit moment voornamelijk nog met aardgas. Met de energietransitie zal dit steeds meer verschuiven naar groen gas en waterstof. De case study zal zich richten op de onderhoudbaarheid en integratie van nieuwe assets binnen de bestaande operations en maintenance-organisatie.

De belangrijkste vraag voor de deelnemers tijdens de Summer School luidt dan ook: hoe kan Gasunie samen met haar stakeholders een aantal van de beschikbare onderhoudsinnovaties gebruiken om de onderhoudbaarheid van deze nieuwe assets vanaf de ontwerp- en introductiefase te optimaliseren.

Onderscheid in onderhoud

De WCM Summer School onderscheidt zich vanwege het multidisciplinaire perspectief op onderhoud en het werken aan een echte case. Daarnaast krijgen de Master-, PDEng- en PhD-studenten en young professionals begeleiding door top-hoogleraren.

Belangstellenden kunnen zich vóór 1 juni aanmelden voor deelname aan de Summer School. Uit alle aanmeldingen selecteren we de beste kandidaten.

De financiële bijdrage voor bedrijfsdeelnemers is € 2.395,= (exclusief btw en overnachting). Voor WCM-leden met een Platina-, Goud- of Zilver-lidmaatschap geldt een speciaal tarief per deelnemer van € 2.175,= (exclusief btw en overnachting) voor maximaal drie deelnemers per bedrijf. Voor defensiedeelnemers zijn zes scholarships tegen een speciaal tarief beschikbaar. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.