Nieuws
Wots/IP 2018 opent dinsdag 2 oktober haar deuren

Bronkhorst, Endress+Hauser, Procentec en Danfoss mogen hun noviteit in de galerij op de beurs Wots begin oktober tentoonstellen. Zij zijn de vier genomineerden voor de Tech Award World of Automation-Motion &Drives.

Bronkhorst

De ES-Flow flowmeter van Bronkhorst maakt gebruik van ultrasonic wave technology waardoor het mogelijk is om kleine vloeistofdebieten (<1500 ml/min) nauwkeurig te meten. Bij een traditionele ultrasone flowmeter wordt voor de meting gebruikgemaakt van het dopplereffect of van looptijdverschil. Deze technieken zijn goed geschikt voor pijpleidingen met een diameter > 2,5 cm maar zijn voor kleine vloeistofdebieten onnauwkeurig. De ES-FLOW biedt hier uitkomst.

Endress+Hauser

Endress+Hauser presenteert een inlijn, zelfkalibrerende temperatuursensor. De volledig geautomatiseerde, traceerbare, inlijn zelfkalibratie voor in de voeding-, dranken- en farmaceutische industrie sluit naadloos aan op het naleven van de FDA en/of GMP-voorschriften en regels. Het temperatuurbereik loopt van -40 tot +160 °C (–40 tot +320 °F). De analoge output bedraagt 4 tot 20mA, hij is voorzien van HART® protocol-communicatie en IP67/68 of IP69K. Er is geheugenopslag voor 350 automatische zelfkalibraties en het afdrukken van kalibratiecertificaten behoort tot de mogelijkheden.

Procentec

Procentec biedt met Atlas volgens eigen zeggen dé oplossing voor het monitoren en diagnosticeren van een Industrieel-Ethernetnetwerk. De installatie van Atlas gebeurt op een DIN-rail. Na koppeling verkent Atlas automatisch en snel het netwerk, herkent apparaten en vraagt relevante informatie bij hen op. Door middel van een web-based aanpasbaar dashboard kunnen gebruikers alle informatie binnen de tool inzichtelijk krijgen.

Danfoss

De VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 van Danfoss is een draadloze communicatiemodule ontworpen volgens de IEEE 802.11 standaard. Aangesloten op een frequentieregelaar fungeert het als een draadloze communicatiemodule tussen drive en telefoon of tablet. De MyDrive Connect app dient te worden geïnstalleerd en is beschikbaar voor zowel Android & iOS telefoons en tablets.

 

Op 4 oktober 2018 wordt de winnaar op de beurs bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.