Nieuws

Bos Benelux heet sinds 1 februari 2019 Vogelsang BV

Bos Benelux heet sinds 1 februari 2019 Vogelsang BV
Managing director van Vogelsang Benelux BV Paul Roobol

Twee jaar geleden nam Vogelsang haar Benelux-importeur Bos Benelux over. Sinds 1 februari j.l. gaat de laatste ook daadwerkelijk verder onder dezelfde naam.

Vogelsang

Bos Benelux trad decennialang op als importeur van de producten van Vogelsang GmbH & Co. KG voor de Benelux. Na de overname twee jaar geleden zet het nu de volgende stap: onder dezelfde naam als de moeder opereren.

“Bos Benelux vormt een belangrijk onderdeel van onze internationale groeistrategie. Door de naam te veranderen, onderstrepen we onze internationale interesse en kunnen we het vertrouwen in onze producten en services in de Benelux verder versterken”, zegt Harald Vogelsang, directeur van familiebedrijf Vogelsang.

Alleen naamsverandering

Managing Director Paul Roobol legt uit: “We veranderen wel van naam, maar voor onze klanten en toeleveranciers verandert er niets. Onze klanten ontvangen de service, kwaliteit en klantgerichtheid die zij van ons gewend zijn. Ook voor onze toeleveranciers blijft de werkwijze van ons behouden. Zij vinden ons op het vaste bezoekadres in Dordrecht.” Wat verandert er dan wel? Roobol licht toe: “Nu we onderdeel zijn van de Vogelsang Group is het belangrijk om als één gezicht naar buiten te treden. Samen is veel sterker. Vogelsang is een krachtig en betrouwbaar merk en dat gaan wij ook uitstralen. Onze huisstijl verandert stapsgewijs, zodat we na een tijd herkenbaar zijn als Vogelsang. Onze huisstijldragers krijgen een ander logo en dit jaar vernieuwen we onze website.”

Verder groeien

Vogelsang wil verder groeien in een wereldwijd netwerk van agenten in de segmenten afvalwater, agriculture, biogas, industrie en transport. Nu al opereert het in meer dan 25 branches vanuit kantoren wereldwijd. Productielocaties bevinden zich in onder andere Duitsland, Brazilië en de VS. Er werken wereldwijd 900 mensen bij het familiebedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.