Nieuws
Björn Mathes in het bestuur van Dechema Exhibitions

Dr. Björn Mathes gaat het bestuur van Dechema Exhibitions versterken. Als belangrijkste taak krijgt hij het wereldwijd versterken van het merk Achema en de daarbij behorende communicatieplatformen.

Mathes

Björn Mathes (37) behaalde een PhD in Scheikunde aan de Philipps-University Marburg en een Global Executive MBA aan HHL Leipzig Graduate School of Management en Eada Business School Barcelona. Van 2012 tot 2017 was hij bestuurslid bij de Association for Chemistry and Business (VCW). Sinds 2010 werkt hij bij Dechema e.V. waar hij binnen research en projectcoördinatie zijn eerste stappen zette. Hij stond aan de wieg van het B2B-evenemtenformat Praxisforum en bekleedde de laatste twee jaren de functie van hoofd Evenementen en bestuurssecretaris bij Dechema.

Achema

“Gezien de toenemende klantenmarketingzaken en internationalisering van de procesindustrie moeten die zaken meer aandacht krijgen”, aldus Dr. Thomas Scheuring, CEO van Dechema Exhibitions. “Björn Mathes brengt een heleboel B2B-ervaring mee. Dat in combinatie met zijn duidelijke visie op digitalisering zal als multiplier voor het merk Achema werken.”

“Ik kijk uit om het succes van Achema met een sterk en deskundig team verder uit te bouwen. We streven er naar de wereldwijd meest bekende beurs voor de chemie het tweede decennium van zijn bestaan in te loodsen. Om alle belangstellenden van over de hele wereld samen te brengen in een innovatieve, technologische omgeving vormt een uitdaging. Ik voel me vereerd dat ik daar met mijn deskundigheid een steentje aan bij kan dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.