Nieuws
Bezoek uit Indonesië en Zero Waste op Vakbeurs Recycling

Vandaag, 21 november 2023 opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor Vakbeurs Recycling 2023. Deze editie verwelkomt de beurs hoog bezoek uit Indonesië, een delegatie van het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw.

Bezoek uit Indonesië

Op donderdagmiddag 23 november bezoeken onder leiding van Coördinator Technische Samenwerking Mw. Dyah Poerwayanti zeven vertegenwoordigers van de Directie Afvalbeheer, voorzitter Mw. Christine Halim en Tony Manusama van de Indonesische Associatie van Plastics Recyclers de beurs. Doel: kennisuitwisseling over Nederlandse afvalbeheersystemen, recyclingtechnieken, duurzame stortplaatsen en innovatieve organische afvalverwerking met black soldier flies. De missie vormt een onderdeel van de Memorandum of Understanding (MoU) tussen het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw en het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Bezoek uit Indonesië en Zero Waste op Vakbeurs Recycling

Zero Waste Event

Vakbeurs Recycling 2023 positioneert zich als een Zero Waste Event, waarin de focus ligt op het minimaliseren van afval en het optimaliseren van hergebruik. Het evenement moedigt ondernemers aan om samen op weg te gaan naar afvalvrije organisaties. Op dinsdag 21 en woensdag 22 november van 13.00 tot 21.00 uur en op donderdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem kunnen bezoekers voor kennis, innovatie en internationale samenwerking samenkomen.

Voor iedereen, omdat Zero Waste voor elk bedrijf relevant is maar ook omdat afvalwater aan de orde komt bij WaterAlliance op het grondstoffenplein een bezoekje waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.