Nieuws
Beurscombinatie Dortmund
Hands on op de beursvloer van Pumps&Valves Dortmund.

Op 29 en 30 maart 2023 trokken de gezamenlijke beurzen Pumps&Valves, Solids en Recycling-Technik 5.251 bezoekers naar Dortmund. Ook het parallelle seminarprogramma versterkte dat. Van plastics, bouwmaterialenrecycling tot aan digitalisering. En ook onze oosterburen werken aan de basics zo getuigde het theater met een realtime pompdemonstratie.

Beurscombinatie

Pumps&Valves schoof pas voor de tweede keer aan en de hal toonde nog steeds bescheiden. Toch liepen ook hier veel bezoekers en toonde de standhouders zich tevreden over de kwaliteit. En hoewel veel Duitse bedrijven internationale lieten zich ook zien.

Vooral Solids en Recycling-Technik lopen al wat langer mee en versterken elkaar. Immers veel recyclinghandling draait, afgezien van water/slib om droge stoffen.

In het theater op de beursvloer in de middag een pompconsultant die met hulp van iemand uit de zaal draaiend aan allerlei knoppen de belangrijkste pompformules demonstreerde.

Pumps&Valves

Pumps&Valves vindt volgend jaar samen met Maintenance plaats in Dortmund op 21 en 22 februari 2024. Solids en Recycling-Technik vervallen weer in hun schema van 18 maanden, door corona wat verschoven. Dat betekent dat bezoekers die combinatie op 9 en 10 oktober 2024 kunnen verwachten. Maar natuurlijk komt Nederland eerst met zijn Processing Week waarin Pumps&Valves is geïntegreerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.