Nieuws
Betrouwbare pomp bij verwerking van citrusschillen

Ons zesde digitale magazine zag het licht. Deze keer draait het (opnieuw) om food. Hygiëne en duurzaamheid gaan hand-in-hand. Bij het verwerken van citrusschillen tot aan bier. Dat vraagt om een betrouwbare pomp.

Citrusschillen

PeelPioneers noemt zich dé schillenboer van de 21e eeuw. Het circulaire foodtechbedrijf werkt vanuit een passie voor pionieren. Dat het proces heel wat van een pomp vraagt en advies daarbij goed van pas komt, blijkt uit de praktijk. Medeoprichter Sytze van Stempvoort, samen met zijn team ook verantwoordelijk voor de nieuwbouw kwam toevallig in contact met Distrimex Pompen & Service BV. Een pomptechnisch adviseur van dat bedrijf gaf tekst en uitleg en nodigde de schillenverwerker uit in de werkplaats van Distrimex. Het gesprek kwam op het vervangen van statoren. Al de daar geuite tips en aanwijzingen overtuigden PeelPioneers van de kennis van de pompleverancier. Naast servicegerichtheid en persoonlijk contact sprak de betrouwbaarheid en de filosofie ‘leveren wat je belooft’ erg aan.

Inmiddels nam PeelPioneers al diverse pompen en componenten met volle tevredenheid af. Bovendien ervaart het dat de pompleverancier snel en adequaat reageert bij vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.