Nieuws

Bemas en Carl Berger-Levrault bundelen krachten

1
Bemas en Carl Berger bundelen krachten

Carl Berger-Levrault en Bemas gaan samenwerken. De eerste breidt daarmee zijn software-netwerk uit. En Bemas-leden beschikken nu over kortere lijnen om best pratices te delen.

Bemas

Wim Vancauwenberghe, directeur van Bemas: “Carl Berger Levrault kan bogen op een lange historie in software voor onderhoud en asset management. Enkele jaren geleden integreerde Carl Software binnen de Berger Levrault groep en investeerden ze nog meer in het EAM-systeem. Daardoor brengen ze momenteel de meest moderne functionaliteiten die asset owners van hun EAM-systeem verwachten. Denk aan mobiel werken, cloud-based-oplossingen, connecties met sensoren, predictive analytics etc.”

Krachtenbundeling

Vancauwenberghe, vervolgt: “De integratie binnen Berger Levrault betekent dat ze hard werken aan een verdere internationalisering van hun oplossing en een uitbreiding van hun markten. In die zin biedt Vlaanderen een groot groeipotentieel. Vandaar viel de beslissing om samen te werken met Bemas om de specifieke doelgroep van maintenance & asset managers in heel België te kunnen bereiken. Naar onze overtuiging resulteert de samenwerking in heel wat interessante best practices voor onze leden en alle geïnteresseerde partijen.”

Carl Berger-Levrault

Carl Berger-Levrault staat bekend om zijn expertise op vele markten in Franstalig België, met name in de gezondheidssector (Grand hôpital de Charleroi, CHU de Namur), de industrie (Schneider Electric, Solystic) en het erfgoed (Services publics de Wallonie, Europese Commissie in Brussel).

Met de samenwerking met Bemas geeft het bedrijf uiting aan de wens om zijn invloedssfeer in de Vlaamse sector uit te breiden. Daarmee kan het profiteren van het netwerk dat de uitwisseling van zakelijke kennis en het samenbrengen van de technische besluitvormers van de Belgische bedrijven combineert.

Nieuw programma

In 2021 zal het bedrijf, vertegenwoordigd door zijn nieuwe Vlaamse countrymanager Alexandre Grutering, het Bemas-netwerk voorstellen met zijn nieuwe Carl Source 6 softwareaanbod. Dat resultaat van ontwikkelingen die zijn uitgevoerd in samenwerking met referentieklanten is de concrete uitdrukking van de transformatie van het Cmms/CTM-aanbod Het versnelt de intrede van gebruikers in de wereld van Industry 4.0, Smart Building en Smart City.

1 reactie op “Bemas en Carl Berger-Levrault bundelen krachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.